Tegenstelling: voor – tegen

Ik ben op reis. Met het vliegtuig naar Venetië en dat, terwijl ik me voorgenomen had om te proberen om nooit meer te vliegen. Een leuke fotoreis en al mijn principes tegen vliegen zijn overboord gegooid. Ik heb wel vliegschaamte, maar tja.

Hier zie je nog andere ideeën met deze tegenstelling.

14 gedachtes over “Tegenstelling: voor – tegen

  1. Geniet van je vakantie, Venetië is nu nog niet al te druk denk ik, dan kun je rustiger rondkijken. Ik ben er wel eens geweest toen ik met mijn man in de de buurt kampeerde de kinderen waren er nog niet dus we konden het op ons gemak doen de hele dag rondslenteren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s