Bloggers bij Bar Beton

Eindelijk, na drie jaar is het weer gelukt om elkaar te zien. De ooit jaarlijkse traditie is na corona weer opgepakt. Als vanouds was het reuzegezellig. Je zou denken, dat we alles van elkaar weten door onze dagelijkse blogs, waardoor er weinig te bespreken over blijft. Maar niets is minder waar. Doordat we het gevoel hebben elkaar best goed te kennen, hoewel de meesten elkaar maar zelden zien, praat het heel gemakkelijk weg. Dat kennen is dan afgeleid van wat je in je blog prijsgeeft over jezelf, maar dat blijkt stof genoeg om op voort te borduren op zo’n middag in bar Beton in Utrecht.

We kijken nu al uit naar volgend jaar. Hopelijk zijn we dan weer compleet, want we misten er een paar.

Heel erg bedankt voor de gezelligheid, Ton, Bettie, Marthy, Els en Emie! En dank voor de verwennerijen!!

10 gedachtes over “Bloggers bij Bar Beton

  1. Een mij helemaal onbekende blog kring maar ondertussen heb ik dus ook al aardig wat bloggers ontmoet . De laatste paar jaar dus meestal 1 op 1 vanwege de laatste restjes corona maatregelen. Inderdaad altijd een feest van herkenning in welke vorm de meeting dan ook gegoten is.

    Like

  2. Ik ken alleen jou geloof ik. Ik lees te weinig blogs er zijn nog best veel bloggers overal in het land. Ik volg er een paar en vind dat genoeg want het kost ook veel tijd en mijn blogs zijn dan weer weinig interessant voor anderen. Ik doe het vooral voor mezelf en vind het prima zo.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s