Hoofddorp

Op het eerste gezicht leek het me niet zo’n fotogenieke plek, vlak bij het station van Hoofddorp, waar ik met wat fotomaatjes heen ging. Maar de uitdaging is om er dan toch iets van te maken. Er is tenslotte altijd wel wat te fotograferen. Zo waren er wat waterpartijen, die je een ander effect geeft, door het water verstild vast te leggen.

De kantoorkolossen lijken wel opgepimpt te worden door het beeld van een Rode Aap van Thomas Houseago.

In het kantoorgebied is een soort binnentuin gemaakt met de naam Beukenhorst. Ik heb andere associaties bij die naam, maar ze hebben hun best gedaan om er een prettige werkomgeving van te maken, vol kleur en lijnenspel.

12 gedachtes over “Hoofddorp

  1. Je hebt er wat moois van gemaakt want Hoofddorp….tsja. Ik kom er weleens en een paar van die moderne kunstwerken had ik al gezien, vind ze eigenlijk wel mooi. Ze geven kleur aan de betonnen omgeving.

    Like

  2. Het is maar wat je er zelf in ziet, mijn man ziet het soms niet als ik weer stil blijf staan om een foto te maken maar bij het zien van de foto begrijpt hij het. šŸ‘šŸ˜€ Deze is zeker mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s