Foto7daagse

7 dagen een foto plaatsen over een bepaald onderwerp. Dat is de bedoeling van de fotochallenge, georganiseerd door ‘Heel Holland fotografeert’. De organiserend fotograaf probeert natuurlijk met deze gratis deelname potentiele klanten te trekken voor andere diensten, die hij aanbiedt, zoals fotocursussen en workshops. Die kosten uiteraard wèl geld. Zijn kachel moet ook branden. Ik heb in het verleden al eens een paar cursussen bij hem gedaan. Ik doe nu mee, gewoon omdat ik het leuk vind om met de camera op pad te gaan en dan een opdracht mee te hebben. Je kijkt dan toch weer anders, ook al is je wandelgebied, dat van elke dag. Het thema van dag 2 was stroom. Ik liep mijn normale rondje en kwam met een gevarieerde ‘stroom’ serie thuis. De waterstroom, waarvan de oevers al lekker geel beginnen te kleuren.

Twee soorten stroom in één beeld

Futen

en jonge pulletjes in de golfstroom.

Scheurende bootjes maken hun eigen slipstream

en de hoogspanningsmast

Ik voeg nog even mijn foto 7-tal toe van deze week. De andere foto-onderwerpen waren, rond, ei, iets kleins, mislukt, plastic, spot en spel.

3 gedachtes over “Foto7daagse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s