Tegenstelling: verschillend – gelijk

De bermen kleuren geel en iedereen noemt het koolzaad. Het is echter raapzaad dat er bloeit. Op het eerste gezicht zie je geen verschil, maar koolzaad groeit later en heeft de bloemknopjes bovenop de bloemen zitten. Bij raapzaad zitten ze onder de bloem.

Hier kun je zien, wat anderen bedachten bij deze tegenstelling.

11 gedachtes over “Tegenstelling: verschillend – gelijk

  1. Ja helemaal waar… .en ja als je er langs ‘ raast’ met de auto, fiets, brommer of wat ook ipv even stil staat en goed kijkt …zie je het verschil ook bijna niet natuurlijk tenzij je weet hoe/waar je kijken moet en de verschillen kent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s