Kasteel Terborgh

Een voor mij historische plek uit mijn jeugd staat te koop. Een gedeelte van kasteel huis Terborgh is nu (nog?) een gezellig café-restaurant. Een heerlijke plek om even te rusten als je lekker gewandeld hebt in het Stammerderbos en omgeving. Vroeger was het voor mij hét uitgaanscentrum bij uitstek. Vele bekende bands hebben er opgetreden. Ik herinner me Cuby and the Blizzards en de Bintangs. Het kasteel heeft ook nog dienst gedaan als gemeentehuis, net in de periode dat wij trouwden. Dus we  hadden meteen een mooie locatie ook voor het maken van de trouwfoto’s. Ik hoop toch wel dat degene die het kasteel koopt er een openbare functie aan blijft geven. Ik zou het jammer vinden als ik er nooit meer heen kan. De poort zat nu al zo erg dicht.

Limburg herfst 2013

5 gedachtes over “Kasteel Terborgh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s