Boekenweekgeschenk

BW14_Geschenk_231Geen treinreisje voor mij, maar wel lekker met het geschenk op de bank. Een heerlijke middag gehad met het lezen van dit boekje van Tommy Wieringa. Het leest als een trein. Het verhaal van een oudere man met een jonge vrouw. Eigenlijk door het leeftijdsverschil is het voor de man een confrontatie met de ouderdom. Het is een actueel thema voor mij ook, maar dan in relatie tot mijn werk. Dit haal ik eruit, maar dit boekje bevat nog veel meer items, waardoor het bleef boeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s