Even rusten!

Na een eenvoudige zondagmiddagwandeling van ongeveer anderhalf uur ben ik weer thuis. Zo’n wandeling is niet te vergelijken met als je een hele dag op pad gaat en wel 4 of 5 uur wandelt. Maar toch moest ik bij thuiskomst aan het thema van ‘Stuur een foto’ denken van deze week. Want wat kan ‘even rusten’ een weldaad zijn tijdens zo’n wandeling. Ook rusten en buiten lunchen vind ik heerlijke onderbrekingen van een lekkere wandeling. Ik zie, dat ik heel wat foto’s heb over dit thema. Ik kies voor deze:IMG_2702

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s