Frans

Op deze foto van de twee bekende wereldleiders staat onze beroemde dorpsgenoot precies tussen hen in. Frans Banning Cock was de opdrachtgever aan Rembrandt om zichzelf te laten vereeuwigen als hoofd van de Nachtwacht.984049_1479365982279290_1371834256_n (nieuwspagina)

Een leuke bijkomstigheid is, dat ik nog steeds woon in een huis, genaamd ‘Ilpenstein”. Op de plek waar ons nieuwe huis nu staat (voorzien van de originele naamtegeltjes) stond tot 6 jaar geleden een gebouw, dat ooit dienst deed als paardenstal voor kasteel “Ilpenstein’. In dat gebouw heb ik 34 jaar gewoond, totdat het helaas gesloopt moest worden. Maar er is een prachtig nieuw ‘Ilpenstein’ herrezen. Je begrijpt, dat ik op een speciale manier naar de Nachtwacht kijk. Ik heb wel iets met die man en dan staat hij opeens naast Obama!

2 gedachtes over “Frans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s