Ochtelijke ontmoetingen 1

Ik heb me al meer lovend uitgelaten over mijn prachtige fietstocht naar mijn werk. Hier en hier en hier ook.
Mijn fototoestel heb ik vaak bij de hand en de foto’s ga ik gebruiken voor een nieuwe serie. Hier deel 1.
De laatste weken vind ik mijn pad geblokkeerd door gele emmers en touw. De koeien moeten oversteken van het ene weiland naar het andere. Gelukkig blijven ze rustig wachten en bekijken hoe ik onder het touw doorkruip. Als ik zou wachten tot de laatste koe overgestoken is, zou ik te laat op mijn werk komen.
IMG_5011

2 gedachtes over “Ochtelijke ontmoetingen 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s