Typical English: walks

Natuurlijk kun je hier in Nederland ook wandelen. dat doen we dan ook veelvuldig. Maar wandelen in Engeland is zo heerlijk, omdat je je zo vrij voelt. je kunt zoveel wegen kiezen en je mag overal lopen. Voetpaden zijn niet altijd duidelijk te zien, maar een weiland of een korenveld heeft toch altijd weer een doorgang aan de overkant, dus je mag er gewoon door. Wandelingen staan ook goed aangegeven en ‘public footpaths’ zie je overal. Je kunt dus zwerven door het land. Je komt altijd wel weer ergens uit. Dat geeft zo’n vrijheid aan dat gewandel. Dat kennen we hier niet. Onze wandelpaden zijn beperkt, dus minder ‘avontuurlijk’. Wij hadden in Engeland  wel een doel om naar toe te gaan, maar de routes waren soms lang niet gebruikt. Er waren dagen dat we weinig andere wandelaars tegengekomen zijn. Je bent echt in de natuur. Heerlijk. Ik som de wandelingen even kort op, meer als herinnering/geheugensteuntje voor mezelf.

Three church walk, wandeling langs de River Adur Steyning-Bramber-Upper Beeding:IMG_5208
Langs zee gelopen van Brighton via Hove naar Shoreham by Sea:IMG_5249 Southdowns path Washington – Amberley – Storrington – Washington.IMG_5276 Soutdowns path: Changtonburyring: IMG_5330 Walk along the Grand Union Canal:IMG_5363 Walk to Wing, dorpje met ‘Rotschield-huizen’:IMG_5393 Walk to Woburn Abbey and garden; IMG_5429 Walk to Dunstable Priory, met welverdiende tea:IMG_5486
 
Walk van Quainton naar Waddesdon Manor:IMG_5578

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s