Charity shops en kringloop

Ik kom eigenlijk nooit op rommelmarkten, maar in Engeland hebben we het fenomeen ‘charity shop’ ontdekt. In het stadje waar wij bivakkeerden had je er wel vier. Het zijn kringloopwinkels, draaiend met vrijwilligers en de opbrengst is voor een goed doel.(Kankerstichting, Florence Nigtingale, Oxfam)   Het was erg leuk om er rond te snuffelen.IMG_5625
Ook passeer ik elke dag op weg naar mijn werk een soort kraampjes bij een paar boerderijen, waar de bewoners hun tweedehands spullen proberen te slijten aan voorbijgangers. Ook daar is de opbrengst voor een goed doel. (Roemenië) Doordat Bettie op haar blog aandacht aan ‘rommelmarkten’ besteedt, ben ik ook daar maar eens van mijn fiets gestapt om eens beter te kijken en wat foto’s te maken. (Nog) niets gekocht.

IMG_5719 IMG_5720

3 gedachtes over “Charity shops en kringloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s