Bankje

Mijn vriendin verloor vorig jaar haar kleinzoon Robin aan hersenstamkanker. Vreselijk om te zien hoe snel deze ziekte toeslaat. Het is niet te bevatten, dat zo’n kind er binnen een jaar vanaf de diagnose niet meer is. De medische wereld staat nog steeds machteloos. Voor de ouders ook niet te bevatten. Hoe ga je verder met je leven.
Vandaag kocht ik op de braderie een bankje, gemaakt door de vader van Robin. Samen met zijn zoon maakte hij het eerste bankje, bedoeld om bij zijn graf te zetten, zodat zijn ouders en zusje bij hem kunnen zitten. Inmiddels heeft de vader er al 97 gemaakt. Iedereen die zo’n bankje heeft bij ons in het dorp, denkt aan Robin. De opbrengst gaat naar stichting Semmy.
IMG_5860

2 thoughts on “Bankje

  1. Dat gun je niemand. De stichting verdient dan ook alle steun. Het probleem hierbij is dat je niet overal aan kunt geven. Wijzelf hebben een aantal jaren geleden een keuze gemaakt waar we aan doneren. Maar ieder collectant aan de deur krijgt ook iets, al is het maar voor de inzet om geld in te zamelen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s