Mooi Maastricht

De afgelopen 5 dagen heb ik weer met veel plezier doorgebracht in Maastricht. Wat een geluksvogel ben ik toch, dat ik daar gewoon even kan wonen. Je kunt dan door Maastricht wandelen en genieten van de mooie oude stad. Je kunt de drukke toeristische trekpleister, die Maastricht ook is, heel mooi omzeilen, als je op tijdstippen gaat wandelen, dat de toeristen en het winkelpubliek de stad alweer verlaten hebben. Dan is het genieten van de herfst in Maastricht.M,stricht okt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s