Intocht

Gelukkig is alles goed gegaan. Zeker dit jaar was het spannend hoe de intocht van Sint zou gaan verlopen. Eigenlijk keek ik ook vanuit beroepsoogpunt op tv naar de aankomst van Sint in Gouda. Je moet toch volgen hoe alle commotie en discussie over de zwartheid van Piet vertaald wordt in de nationale aankomst. Het zag er gelukkig ouderwets gezellig uit. Hij is weer in het land!! Nu mag hij op school ook op bezoek komen met een heleboel variatie aan Pieten. De overheersende kleur is zwart…..

sinterklaasjournaal 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s