Glückauf

De nieuwe speelfilm, die zich afspeelt in het Zuid-Limburgse land moest ik toch gezien hebben. Ongetwijfeld goed geacteerd, maar mij stoorde het Limburgse dialect, dat een soort samenraapsel leek van meerdere dialecten. Het werd ook niet altijd even natuurlijk uitgesproken. Verder schrok ik eigenlijk van zoveel agressiviteit, maar ja het ging over wat onderwereldfiguren. Ik ging af op een goede speelfilm in dialect, maar ik zou er anders nooit naar toe gegaan zijn, omdat ik niet de doelgroep ben voor dit soort films.

One thought on “Glückauf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s