Maskers

Het toepasselijke thema van deze week bij Stuur een foto zorgde ervoor dat ik eens ging spitten in mijn Carnavalsfoto’s. Het bevestigde wat ik al wist: Carnaval in Maastricht en “Maskers” gaat niet samen. Er worden bijna tot géén echte maskers gedragen. Maar de mensen hebben daarvoor in de plaats hun gezichten prachtig geschminkt, wat ook wel het effect heeft van je te verstoppen achter een masker. Gezichten schminken is in Maastricht en omstreken tot een kunst verheven. En trouwens buiten de Carnavalsvierders om: wie leeft er zonder masker?

DSC03693

met dank aan broerlief.

2 gedachtes over “Maskers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s