Mét en zonder

Gisteren kregen we een brief in de deur, waarmee onze buren melding ervan maakten dat hun kastanjeboom geveld zou worden. Jammer, want door de boom hadden wij altijd een mooi beeld van de seizoenen. In het voorjaar de nieuwe blaadjes, later de mooie pluimen en dan natuurlijk de kastanjes en de mooie herfsttinten, voordat hij weer winter-kaal wordt. Maar de boom was ziek en bijna dood. Kastanjes zaten er nog maar weinig aan, dus het zat eraan te komen, dat hij weg moest. Het is ook jammer voor het uitzicht vanuit ons appartement, in die zin, dat de boom ons ’s zomers ook lekker uit het zicht hield van de straat. Helaas. De buren gaan t.z.t. leilindes plaatsen, maar deze zomer zal het open en kaal zijn.

IMG_6671

IMG_6762

3 thoughts on “Mét en zonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s