Trots

IMG_6742Wat heb ik een goed gevoel bij ons jaarlijkse schoolproject. Het ging over film. Ruim drie weken werd er op school gewerkt aan allerlei filmproducties en ook andere creatieve uitingen, die met film te maken hadden. Gisteravond vond de afsluiting plaats. Die was gegoten in een heuse film première-avond. De opening werd gedaan door Frank Lammers (alias Michiel de Ruiter en Jumbo-reclame). Iedereen kwam de school in over de rode loper, in gala. Beroepsfotografen zetten iedereen op de foto bij binnenkomst. Popcorn was er te koop en de diverse premières konden beginnen. Er was o.a. een schoolfilm gemaakt met als thema ‘Meester Henk is weg’. In de film is te zien hoe elke klas op zoek is gegaan naar Meester Henk. Uiteindelijk is hij gevonden , al dobberend in zijn bootje op ’t Havenrak. (beroemd water in ons dorp, waar de school naar vernoemd is). Geweldig om te zien hoe trots kinderen alles aan hun ouders lieten zien. Ik ben ook trots op al mijn collega’s en alle ouders, die dit project zo hebben vormgegeven. Mooie herinnering.

IMG_6749 IMG_6716

 

Filmproject
IMG_6739

4 gedachtes over “Trots

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s