Voorproefje

Volgende week gaan we weer van woning ruilen. Dit keer met mensen uit Kiel. Laat er nu toch vanavond een programma op de Noord Duitse TV zijn over mensen die net als wij lid zijn van een vereniging van woningruilers. En laat nou in dat programma de mensen gefilmd worden, die in ons huis komen. Wij zagen dus al hun huis, de tuin, de mensen zelf, hun fietsen die we mogen gebruiken en de vissen die we moeten voeren. De man heeft laten zien hoeveel voer de vissen maar mogen per keer, zodat ze niet overvoerd worden. Zo’n gekke ervaring, als je bedenkt, dat wij daar volgende week zijn. IMG_7514
Het was een leuk programma, waarin je zag hoe andere ruilers zich voorbereiden op een ruil en wat ze van deze manier van vakantie vieren vinden. Grappig te ervaren, dat veel mensen er hetzelfde instaan als wij. Het is namelijk leuk en interessant om even te wonen met de spullen van andere mensen. Daar kun je van leren, geïnspireerd door raken enz. Het is ook leuk om te wonen midden tussen de autochtone bewoners. Wij verheugen ons al erg op Kiel.

IMG_7512IMG_7509
http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/die_nordstory/Mein-Haus-ist-Dein-Haus,sendung395324.html

4 gedachtes over “Voorproefje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s