Hoge nood

In Italië heb ik op diverse vakantieadressen genoten van het bidet op de wc. Het geeft mij zo’n speciaal vakantiegevoel. Toen wij een nieuw huis gingen bouwen wilde ik ook thuis een bidet, vandaar dat ik de toiletpot én bidet van een huisje op Borgo Belfiore ooit op de foto heb gezet. In ons nieuwe huis is het idee van een bidet er helaas niet van gekomen, maar heb ik nu een foto die past bij het thema van Stuur een foto.

IMG_1059

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s