Mooi Holland

We zijn alweer anderhalve week thuis na ons verblijf in Kiel. In deze periode hebben we al heel wat afgefietst en gewandeld. Ik probeer met de ogen van een toerist te kijken en zie hoe prachtig het hier ook is. Je went aan je eigen omgeving, maar als je zo weggeweest bent zie je het weer als nieuw. Ja, het is ook een prachtig land om op vakantie te gaan en dus ook om er te wonen. Ik ben weer blij met mijn eigen woonplek. Het mooie weer nodigt uit om erop uit te gaan. Terugkijkend zie ik dat we al fietsend en wandelend toevallig ook een aantal echte toeristische attracties hebben gepasseerd, zoals de Zaanse Schans, Volendam, Edam, Alkmaar, Marken. Er worden overal goede zaken gedaan met het mooie weer. Maar de koeien op Marken genieten gewoon van het zonnetje en hebben geen erg in al die drukte. IMG_8053

Een gedachte over “Mooi Holland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s