Cupros en meer

IMG_8444Mijn zwager speelt trombone in het blazersensemble Cupros. Zondagmiddag was er een concert in de Johanneskerk in Sittard waar zij één van de optredens verzorgden. Wij waren toevallig (Herfstvakantie) in de buurt, dus konden we genieten van de warme klanken van de vijf koperinstrumenten. Heerlijk optreden!

 

 

 

 

IMG_8443     IMG_8441

Die middag was er ook een organist, Eric Gruisen te beluisteren, maar ook een koor genaamd vocalgroup Fusion. Zij hadden een erg goed optreden. Van deze groep heb ik een foto geleend van de site van de stichting die de middag had georganiseerd.41

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s