Auto

Op weg naar Limburg heb ik op de snelweg goed om me heen gekeken of ik een speciale auto zou zien. Ik heb niets met auto’s dus voor het thema van ‘Stuureenfoto’ van deze week heb ik geen foto op voorraad. De rit over de A2 heeft geen foto opgeleverd, maar aangekomen op ons logeeradres valt mijn oog meteen op deze eend. Klik door voor écht bijzondere auto’s.IMG_8438

 

Een gedachte over “Auto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s