Fietsen

Lekker moe na een wandeling van 19 kilometer zaten we in een glazen wachtkamer op het perron in Bussum-zuid op onze trein te wachten. Ik keek omhoog en zag daar de silhouetten van fietsen. Ik maakte meteen deze foto voor Stuureenfoto. IMG_8845De hele dag had ik dit thema al in mijn hoofd gehad. Er stond namelijk een stevige wind en ik had al vaker vandaag een ‘eenzame fietser’ gezien, die ‘ krom gebogen over het stuur tegen de wind,  zichzelf een weg baant’……………. En even beschutting zoekt in de luwte van een gebouw.Trekvogelpad Weesp-Bussem Zuid 5-12-2015

 

4 gedachtes over “Fietsen

  1. Ik weet dat het kan, zelf ook vaak gedaan met harde wind wandelen, maar tegenwoordig haak ik toch wat vaker af als ik het weer niet mooi genoeg vind. Dat was in mijn veertiger jaren toch anders.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s