Rampje

A.s. zondag geven wij samen met onze fanfare weer ons jaarlijkse Kerstconcert. Daar repeteren we al voor vanaf oktober. De laatste weken zijn er wat extra repetities ingelast omdat we samen met de fanfare moeten oefenen. Het is immers de bedoeling dat het ook nog samen mooi klinkt. Maar………………..gisteren heb ik voor de generale repetitie afgezegd, want…………………. geen stem. Zomaar opeens, ik ben niet eens verkouden, begon mijn stem over te slaan en er kwam al snel erg weinig geluid meer uit. Vandaag hoefde ik gelukkig geen les te geven, want dat had niet gelukt. Mijn andere werk kon ik gewoon doen. Hoewel je wordt wel moe van de hele dag door, elk geluidje dat je wil produceren eruit te moeten persen. Maar nu heb ik weekend. Ik hoop dat mijn stem weer terug is vóór zondagavond, want ik wil mijn mede koorgenoten toch eigenlijk niet in de steek laten. We zullen zien. Ik heb nog bijna drie dagen……….kerstconcert%202014

5 gedachtes over “Rampje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s