Kerstconcert 2015

Ik ging inzingen, want mijn stem was weer terug. Helaas om te zingen was het nog te kwetsbaar. Mijn stem sloeg over, ik kreeg alsmaar kriebels in mijn keel, dus ik deed niet mee met de uitvoering. Nu was ik eens in de gelegenheid om als toehoorder mijn koor te beluisteren. Dat was ook leuk, kon ik meteen foto’s maken vaan koor en fanfare.Saved Pictures

3 gedachtes over “Kerstconcert 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s