Ruilen

Ja, het is weer gelukt. Na een aantal weken regelmatig zoeken naar geschikte adressen, willen er weer mensen met ons  ruilen van woning. Als je een heel specifieke plek voor ogen hebt, waar je graag naar toe wil gaan, dan gaat dat meestal niet lukken. Eigenlijk laat je je een beetje verrassen, stelt je doel heel ruim van waar je heen zou willen. Net als je denkt dat het dit jaar niet gaat lukken, omdat de ene na de andere bedankbrief binnen komt, omdat de mensen andere plannen hebben, is er opeens iemand bij, die enthousiast reageert en waarvoor wij nou net het adres zijn, waar ze heen willen.  In de meivakantie gaan we aan de Seine wonen.IMG_9211In de zomervakantie gaan we de oversteek weer maken naar Engeland en gaan we aan de zuidkust wonen aan zee. IMG_9212De eerste contacten zijn alweer gelegd. Wij zijn druk aan het oriënteren wat er allemaal mogelijk is in op onze logeeradressen. Een heerlijk vooruitzicht!

6 gedachtes over “Ruilen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s