Drukke week

Het was me het weekje wel. Maandag hadden we op school inspectiebezoek met een minder mooie afloop. De afgelopen jaren is er van alles op de rit gezet. Het is frustrerend te horen dat ondanks alle werk, het nog niet goed genoeg is. De inspecteur vinkt lijstjes af en zet daarmee alles op een rijtje. Ik zie het als een kans om de school sterker te maken. Nu kunnen we gerichter werken. Over een jaar komt hij terug.

Ik zal er niet meer bij zijn dan, want deze week heb ik mijn keuze pensioen aangevraagd. Nog 31 werkdagen te gaan, dan heb ik altijd vakantie. En nog net op de valreep krijg ik te maken met een lastige kwestie, waarbij ik in de hoedanigheid van contactpersoon aan de bak moest. Tot het einde toe blijft het een boeiende baan, die ik heb. Maar gelukkig heb ik nu wel eerst even twee weken vakantie en kan ik mijn slaaptekort inhalen.IMG_9556

3 gedachtes over “Drukke week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s