Wat een rit!

Ja, onze rit naar Frankrijk kon je wat het weer betreft niet saai noemen. Door Nederland heen wisselden buien en de zon elkaar af, maar verderop in België en Noord Frankrijk werd het bar en boos. Je zag geen hand voor ogen in een keiharde regenbui.IMG_9751Even later kon je weer de prachtigste wolkenluchten zien en lag het land er stralend bij.IMG_9754 IMG_9759Maar niet voor lang, want de volgende hagelbui diende zich alweer aan.IMG_9760Uiteindelijk bereikten we onze bestemming aan de Somme en toen konden we zowaar even zonnen!IMG_9775

 

4 gedachtes over “Wat een rit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s