Abbeville

Ons overnachtingsadres was te vinden in het centrum van Abbeville. Een vriendelijk overzichtelijk stadje. Als tegenhanger van de lange autorit bezichtigden we de kathedraal en de ruïnes van een abdijencomplex, mooi oude overblijfselen die zo’n stad grandeur en sfeer geven.AbbevilleCaudebec en Caux Op ons Airbnb adres troffen we hartelijke Fransen, die ervoor zorgden, dat we ons meteen thuis voelden. We hadden een hele etage tot onze beschikking, heerlijk veel privacy. Toch kregen we een inkijkje in het leven van dit Franse gezin. Ze nodigden ons uit om ’s ochtends met hen te ontbijten. Wij spreken slecht Frans, zij slecht Engels, maar dat geeft niks. Het was erg gezellig. Ik hou van Airbnb!!IMG_9790

3 gedachtes over “Abbeville

  1. Die grandeur heeft heel wat geld en moeite gekost en men heeft heeft meestal er niet meer voor over om het in stand te houden. Frans lezen gaat wel, maar spreken doen ze naar mijn idee heel anders en voor mij te snel zodat ik niet de kans krijg om het te ontrafelen. Maar ik kan me behelpen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s