Saint-Marie au Bosc naar Etretat

Na ruim een week de auto niet gebruikt te hebben, pakten we hem nu om richting de kust te rijden. In Saint-Marie au Bosc een klein boerendorpje parkeerden we hem. Vanaf hier wandelden we door het vrij vlakke land met koolzaadvelden richting de kust.IMG_0162 IMG_0163Het kustpad was prachtig, met onvoorstelbare hoogtes daar bovenop die rotsen! IMG_0185Er waren dus heel wat kuitenbijters bij voordat we het klassieke plaatje van Etretat in beeld kregen. Inmiddels liepen we daar niet meer alleen. Hemelvaartsdag is wel een dag voor de Fransen om erop uit te trekken is ons gebleken. IMG_0190Wij liepen snel weer bij al de drukte vandaan. Het boerenland had ook zijn bekoring en na ongeveer 16 kilometer vonden we onze auto weer terug.

3 gedachtes over “Saint-Marie au Bosc naar Etretat

  1. Daar heb ik – lang geleden – zo vaak gelopen… Je raakt verre herinneringen aan met al je reportages uit Le Pays de Caux en de prachtige kust bij Fécamps, Yvetot en Etretat!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s