Blijmakers

Wat is het leuk om als je thuiskomt van vakantie, tussen alle post van de afgelopen weken, een prachtige, spannende, verrassingsenvelop te vinden. En dan zomaar van iemand, die je alleen kent van het bloggen. Heel erg bedankt Bertie! En dit zat er allemaal in: een mooie kraanvogel, naamkettinkje, boekenlegger, Lathyruszaadjes, poëzieplaatjes, klein strikje en een kaart met een waar woord!IMG_0245Vervolgens is het ook leuk, als ik, na weer in ons eigen bed geslapen te hebben, zie dat Sjoerd mijn inzending geplaatst heeft. Het was een transformatorhuisje, dat ik aan het begin van onze vakantie zag op een prachtige plek. Ik zet er, terugdenkend over onze vakantie, nog even een andere foto bij van een kapel met mooi uitzicht in Saint-Valery-sur-Sommes. IMG_9837Beide blogvrienden bedankt voor deze blijmakers, mijn dag kan niet meer stuk!!!

2 gedachtes over “Blijmakers

  1. Dat is tenminste nog eens leuke post ! Dat naamkettinkje is een vrolijk ende goed idee in plaats van die saaie badges op bijeenkomsten. Of voor winkelmensen. Gat in de markt?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s