Nog even

Vanmiddag liep ik even een rondje om ons dorp. De bermen en weilanden zijn op dit moment zo kleurrijk. Dat wilde ik nog even vastleggen.IMG_0274Voor je het weet is namelijk alles gemaaid. De boeren zijn al hard bezig met hooien en sommige bermen zijn al tot een meter van de weg kant af gemaaid.IMG_0283Het zal nodig zijn uit veiligheidsoverweging, maar ik vind het altijd zo jammer. Dit is de mooiste tijd van het jaar en dat duurt maar zo kort. Daarna wordt de natuur eigenlijk weer saai, helaas.IMG_0281

IMG_0282

5 gedachtes over “Nog even

  1. Ik heb gisteren twintig kilometer gewandeld en genoten van de bermen. Maar ook het maaien van de weilanden brengt toch weer opvallende kleurschakeringen, want eerst is het weiland dan heel licht groen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s