Zenderen

Het is toch leuk als je familie uitgewaaierd is over heel het land en de wereld. Zo kwamen wij voor een familiefeest terecht in Zenderen in een gezellig theehuis. Daar genoten we tussen de brocante theepotten en serviezen van een heerlijke hightea. Tussendoor spraken we de familie, bewonderden we de nieuwe ‘aanwinsten’  in de alsmaar verjongende familie. Zo konden we nog net voordat ze terugvliegt  in levende lijve kennismaken met ons nieuwe Australische achternichtje, die we tot nu toe alleen nog maar van Facebook kenden. Ook ons Duitse achternichtje was van de partij alsook familie uit Noord -en Zuidholland, Utrecht en Gelderland. En dat alles niet naast de deur maar in Twente, dat geeft het een nóg specialere dimensie. Leuk!IMG_0287

4 gedachtes over “Zenderen

  1. Ik dacht even dat het een werkwoord was: lekker zenderen met je familie. Ik onderschrijf het familiegevoel helemaal; het is bijzonder, zeker als je nogal uitgewaaierd bent, om elkaar af en toe te ontmoeten. Er blijkt altijd weer veel gemeenschappelijks.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s