Potje golf

Nooit gedacht, dat ik nog eens op een golfbaan terecht zou komen, maar vanmiddag is het wel gebeurd. Een collega vierde zijn 40 jarig dienstjubileum met ons op de golfbaan. We kregen les in putten en wegslaan. (De Engelse temen ben ik alweer kwijt.) Daarna gingen we in groepjes de Nine Holes baan op. Daar konden we het geleerde in de praktijk brengen door in zo weinig mogelijk slagen de bal in het gat van de vlag te slaan. IMG_0306We kregen les van een professioneel golfer Dick de Groot. Het ziet er prachtig uit als je de man ziet slaan. Hij stuurt de ballen precies waar hij ze hebben wil. Wij waren al blij als we de bal weg geslagen kregen.IMG_0308Iedereen had het erg naar zijn zin en je zag gaandeweg ook dat het steeds beter ging, want het is echt moeilijker dan het lijkt. Oefening baart kunst.IMG_0318Na afloop was er nog een drankje en een heuse prijsuitreiking. Ik heb de wisselbeker niet gewonnen, maar ik heb me erg vermaakt.

2 gedachtes over “Potje golf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s