Ochtendlijke ontmoeting 14

De jonge kalfjes met hun oorbellen kunnen je zo heerlijk aanstaren zo ’s morgens vroeg. Maar ik zie ze gelukkig ook wel lekker dartelen door de wei. Ik denk dan stiekem: geniet er maar van, want je leven zal niet heel lang duren…………. Ik vind dat eigenlijk ‘ afschuwelijk’, ben dan ook vegetariër.IMG_0289

3 gedachtes over “Ochtendlijke ontmoeting 14

  1. Bijna vegetarisch zijn wij, maar zo af en toe een biologisch stukje kip en een dito rundergehaktballetje doen we nog wel. Kan heel gemakkelijk praten, want ikzelf ben nooit zo’n vlees- of visliefhebber geweest. Ik heb inmiddels een hele verzameling vegetarische recepten, die regelmatig klaargemaakt worden. Laten we hopen dat de mensen zich steeds meer bewust worden van de narigheid van intensieve veehouderij. Deze kalfjes zullen misschien volwassen mogen worden. Hoop ik dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s