Op de kaart

Ik ontdekte op de blog van Ximaar, dat hij een hele verzameling van regionale Bloggers heeft, de provincialen. Hij heeft ze ook nog eens op de kaart gezet. En laat ik er nu bij staan…….ik voel me helemaal vereerd. Waarschijnlijk bestond dat onderdeel van zijn blog al langer maar had ik het nooit eerder gezien. Je ziet nu waar iedereen zo ongeveer gestationeerd in Nederland of over de grens. De onderverdeling in mannen en vrouwenblogs vind ik opmerkelijk, maar blijkbaar van belang. Ik sta gerubriceerd onder Noord Holland en er staat dat mijn blog gaat over Waterland en School. Ik zou daar nog wel Wandelen en Limburg aan willen toevoegen.IMG_0656

6 gedachtes over “Op de kaart

  1. Leuk dat je er over blogt. Ik heb ‘wandelt’ toegevoegd, voor de rest ontbreekt de ruimte. Dwz ik had er ook graag ‘uithangborden’ bij gezet, maar wil alles op 1 regel houden. Het gaat dus om een kleine indruk en destijds was je erg bezig met schoolzaken. Als dat wegebt, dan kan die natuurlijk vervangen worden. Maar als ik het zo bekijk dan is de school nog niet uit je berichten. 😉

    Dat van die vrouwen en mannen werd me een keer gevraagd. Zelf vond ik het ook wel grappig omdat iemand beweerde dat er meer vrouwen dan mannen bloggen. Op het gebied van regionale berichten kan ik uiteindelijk meer bloggende mannen dan vrouwen vinden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s