De laatste

Afscheid nemen van groep 8 is altijd zo’n ijkpunt in een schooljaar. Het gaat meestal gepaard met een musical, opgevoerd door de schoolverlaters. Dit jaar had men ervoor gekozen om zelf een musical te maken, rollen op het lijf van de kinderen geschreven, verhaallijn zelf bedacht, liedjes geschreven, filmpjes en decor zelf gemaakt, kortom een eigen productie. Er was weliswaar veel ouderhulp bij. In ons dorp boffen we met veel professionals die in de film en toneelwereld werken. Daardoor werd het een uiterst professioneel ogend geheel. Maar de kinderen moesten het zelf doen. Het enthousiasme spetterde ervan af, prachtige liedjes werden er verstaanbaar gezongen, kortom het sprankelde. Het was mijn laatste afscheidsmusical tijdens mijn werkzame leven, maar het was wel de beste die ik me kan herinneren!IMG_0673 IMG_0675

4 gedachtes over “De laatste

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s