Snail mail

Weer verrassingspost van een blogvriendin ontvangen! Dit keer uit Frankrijk. Dank Marthy, ik vind het zo leuk! Wat een verwennerij: een zelfgevouwen enveloppe van een soort Franse landkaart, oude kaarten van brocante markten, leuke tissue, thee en…..Marthy hoe kun je het weten? Een kunstkaart van mijn lievelingsschilderij van Jan Sluijters. Ook nog een échte brief. Dank je wel, zo lief.  Al eerder ook geïnspireerd door Bertie ga ik zeker ook snailmails zelf maken. Voor mijn collega’s heb ik nu al iets in die trant gemaakt als afscheid, maar als ik straks veel tijd heb, ga ik vast allerlei post versturen. Ik ben een verzamelaar en nu kan ik opeens van alles gebruiken voor deze post. Want dat vind ik er ook zo leuk aan, het hoeft (bijna) niets te kosten en het kan een soort hergebruik zijn. IMG_0676

 

4 gedachtes over “Snail mail

  1. Fijn dat je het leuk vond. En nog fijner dat ik zo in de roos geschoten heb met die kunstkaart. Ik kan het nooit laten als ik in een museum ben, die kaarten daar zijn altijd zo mooi.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s