Chanctonbury Ring

IMG_0825Nadat we in The Village House van Findon onze ochtendkoffie genuttigd hadden en even een regenbuitje lieten passeren, konden we aan onze wandeling beginnen. Het eerste stuk volgden we ‘the Monarchway’.  We zagen op een kleine afstand de Cissbury- ring liggen.

IMG_0824IMG_0829 IMG_0830 Toen we in de buurt van Steyning kwamen pakten we de South Downs Way op, die ons naar de Chanctonbury Ring voerde. Daar waren we twee jaar geleden al eens geweest. Op deze magische plek ben je tot 238 meter boven zeeniveau geklommen , waardoor je een prachtig uitzicht alle kanten op hebt.IMG_0846Vanaf hier was de weg naar het dorp terug een makkie, want we hoefden nagenoeg alleen maar te dalen. Een mooie wandeling weer.IMG_0823

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s