Rose

Door de rose sokken van de meneer op de eerste foto kwam ik op het idee om foto’s van deze vakantie per kleur te verzamelen. Zo’n rose sokken in combinatie met de broek zal je geloof ik alleen in Engeland aantreffen. Rose is  een geliefde kleur hier en niet alleen bij kleine meisjes. Omdat de mensen hier zijn zoals ze  zijn en vaak ook een heel aparte smaak hebben in vergelijking met ons, vind ik het ook zo’n leuk land.Worthing zomer 2016-007Verder zie je het bed op een Airbnb adres in Battle, een bloemetjesbord gekocht in kringloopwinkel en bloemen tijdens onze wandelingen.

3 gedachtes over “Rose

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s