The Seven Sisters

We parkeerden de auto bij een café in Exceat, dichtbij Seaford. Vandaaruit pakten we meteen de South Downs way op richting Eastbourne. Eigenlijk liepen we naar het beginpunt, maar ons kwam het zo beter uit. Wat betreft de zon en de wind was het zo ook gunstiger. Dus begonnen we aan de klimpartij, die ons bovenop de eerste (eigenlijk dus laatste) van de Seven Sisters kliffen zou brengen. Het ging klimop, klimaf maar zooooo prachtig. Dat vonden meer mensen dus liepen we er niet alleen, maar dat deerde niet. De zon, de zee, de ruimte, de vergezichten………….. weldadig genieten.IMG_0864We vonden een plekje uit de wind om ons lunchpakket te verorberen en even uit te rusten. De Seven Sisters hadden we al in de benen, dus de schoentjes moesten even uit. IMG_0873Verder ging het langs Belle Tout en Beachy Head en de duizelingwekkende dieptes waar je vlak langs loopt zonder de een of andere afzetting. Menigeen is er dan ook al vanaf gesprongen gezien de hoeveelheid kruizen langs de afgronden. We zagen Eastbourne liggen in de diepte. Het laatste stuk was nog een steile afdaling voordat we bij de pier in de bus konden stappen richting auto.IMG_0900

Een gedachte over “The Seven Sisters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s