Under Cliff Walk

We vertrokken uit Brighton met de stad links en de zee rechts. Het brede wandelpad voerde ons langs oude elementen van de stad. Er is al wel opgeknapt hier en daar, maar dat zou in de planning van de gemeente moeten staan om eens goed aan te pakken.IMG_1187 IMG_1188Maar ondanks de roest hou ik erg van die oude schoonheid.IMG_1189Voorbij de Marine haven laten we Brighton achter ons. We lopen tussen de krijtrotsen en de zee.IMG_1191 IMG_1192Het was hoog water met harde wind, dus de golven hadden af en toe ruim spel. IMG_1199Na de thee in het dorpje Rottingdean (bij een zwarte molen) vervolgden wij onze weg. Al snel hield het pad ‘under the cliff’  op en moesten we omhoog klimmen. Terugkijkend zagen we dat we eigenlijk steeds langs verstedelijkt gebied gelopen hadden. Niets van gemerkt.

IMG_1200Na een kilometer of 9 namen we de bus terug naar Brighton. Onze laatste wandeling van deze vakantie zat erop.

4 gedachtes over “Under Cliff Walk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s