Terras aan zee

Een heerlijke wandeling gemaakt door de duinen naar Bergen aan Zee. Eerst volgden we 4 kilometer lang de route van ’t Trekvogelpad naar het strand. We pikten een terrasje voordat we de wandeling vervolgden. Eerst een stuk in zuidelijke richting langs het strand en toen door de duinen weer terug naar de auto. Doordat ik steeds met mijn camera aan het oefenen ben stond de belichting niet goed. Het werd dus een overbelichte terrasfoto………………IMG_1650en ook de duinen zijn wat licht uitgevallen. Nog veel te leren dus.IMG_1651

6 gedachtes over “Terras aan zee

  1. Haha, dat is me ook al overkomen, en dan thuis er pas achter komen. Een advies is om de camera altijd op de automaat te laten staan en pas van de automaat al te halen als je gaat fotograferen en daarna uiteraard weer terug te zetten op de automaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s