’t Twiske

Heel bijzonder om op woensdagmorgen, eind augustus al vrij vroeg zomaar op de fiets te kunnen stappen. We deden een rondje Twiske, een natuurgebied, waarvoor we het Noord-Hollands Kanaal moeten oversteken om er te komen. Dat kan via een brug in Purmerend, maar leuker is om even het veerpondje bij ons dorp te pakken. Als je alle tijd hebt geeft het niet, dat er nog bootjes moeten passeren en er gewacht wordt op fietsers, die van de andere kant mee willen overvaren. IMG_1657 IMG_1658In ’t Twiske achter Purmerland, den Ilp, Landsmeer is het heerlijk fietsen. Er is bijna niemand. Als je dan ook nog even kunt neerstrijken op een paradijselijk terras aan de rand van het meer kan mijn dag niet meer stuk.IMG_1653 IMG_1655 IMG_1654

5 gedachtes over “’t Twiske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s