Net spijbelen

Niet dat ik het vroeger zoveel gedaan heb, maar ik voelde me wel een spijbelaar. Ik kon onder schooltijd zomaar de fiets pakken op het moment, dat de zon gaat schijnen en het land in fietsen. Op mijn route die jarenlang naar mijn werk voerde, kon ik nu eindelijk eens uitgebreid stilstaan en kijken naar de mooie wolkenluchten en ander moois. Heerlijk! IMG_1613Tijdens mijn fietsrit heb ik geprobeerd het geleerde van mijn fotocursus in praktijk te brengen. Inzoomen en scherpstellen: IMG_1637Belichting, tegenlicht:IMG_1631Diafragma en sluitertijd:IMG_1609

 

5 gedachtes over “Net spijbelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s