Inzoomen

Doordat ik veel met fotograferen bezig ben, kijk ik intenser naar alles om me heen. Door de opdrachten die ik krijg van de internet computercursus  let ik nog eens veel meer op details. Daarvoor heb je maar een klein stukje terrein nodig. Vandaag ging ik lekker in de zon aan de slootkant zitten. Een libelle vond het zonnetje ook erg aangenaam en bleef lekker lang poseren.IMG_1660 Een dikke spin zat in zijn web. Het inzoomen daarvan kreeg ik niet scherp, maar deze foto met wat meer achtergrond erbij, is wel gelukt.IMG_1667 In de sloot was het druk van de Schaatsenrijdertjes. Hele groepen ‘schaatsten’ voorbij. Zij gaan nou niet bepaald stil zitten voor je, dus ik was trots dat ik er toch eentje scherp voor de lens heb gekregen.IMG_1676 Terwijl ik me zo heerlijk vermaakte met het fotograferen, zag ik opeens dat ik in de gaten werd gehouden door meneer of mevrouw  Ransuil. IMG_1671

8 gedachtes over “Inzoomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s