Over de rand 14

Mijn fietstocht voerde naar ’t Hemmeland, een parkachtig natuurgebied aan ’t IJsselmeer bij Monnickendam. Daar keek ik over de rand en zag dat het water van ’t IJsselmeer best helder is.IMG_1688 Aan de overkant zie je Marken liggen. IMG_1686

4 gedachtes over “Over de rand 14

    1. Ik ken de Eijsder Beemden en de Pietersplas wel. Dat is hoofdzakelijk natuurgebied. Ik heb het niet helemaal goed geformuleerd in mijn verhaal, maar de foto is genomen in een stukje recreatiegebied. Verderop zijn de echte natuurgebieden met een rijke vogelstand en met veel leven in het water. Je ziet dus dat het milieu schoner is en dat het heldere water ook doorwerkt op de plek waar ook gezwommen wordt in het meer.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s