Bewogen

Ik ging op stap om een bewogen foto te maken vanwege mijn huiswerkopdracht. Dat is nog een moeilijke klus. De sluitertijd moeten we op 1/20 zetten en dan moet datgene waar je op scherp stelt (een bewegend iets) onscherp worden. Ik heb een beetje ruzie met mijn camera, want volgens mij corrigeert hij de bewegende beelden. Mijn water is nog te scherp, de langs zoevende trein is niet bewogen. Wat doe ik toch niet goed? IMG_1745IMG_1731 Ik heb wel langsrijdende auto onscherp, maar ik vind dat nog geen mooie foto.IMG_1739 Ik stoei nog even door et de camera……………

7 gedachtes over “Bewogen

  1. Dag Jeanne, ik denk dat 1/20e best nog wel een ‘snelle’ sluitertijd is… Foto 1 (water) en foto 3 (auto zijn overigens goed gelukt, vind ik. Ik vermoed dat de trein niet snel genoeg reed 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s